H ομάδα μας...

Χριστιάνα Αντωνίου

Χριστιάνα Αντωνίου

Εκρηκτική σαν λάβα ηφαιστείου, απαιτητική και τελειομανής μέχρι σπάσιμο νεύρων, όσοι συνεργάστηκαν μαζί της την γνωρίζουν και από τη καλή και από την ανάποδη. Σπούδασε δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη και εργάστηκε στη τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, σε έντυπα περιοδικά αλλά και ηλεκτρονικές ιστοσελίδες. 

Είναι απίστευτα δημιουργική, έχει πάθος με τη δουλεία της και σχεδόν πάντα θεωρεί πως έχει δίκαιο. Ρωτάτε μας και εμάς!. Στον ελεύθερο της χρόνο τρολάρει τους πάντες και τα πάντα, γυμνάζεται (αλλά τρώει) πολύ απλά επειδή αγάπα το καλό φαγητό και λατρεύει να βλέπει τον κόσμο να γελάει. 

Ελίνα Αντωνίου

Ήρεμη (λέμε τώρα) δύναμη. Οποίος δεν τη ξέρει ακριβά την αγοράζει, ακούτε με και εμένα! Εντάχθηκε στο τομέα της τηλεόρασης καταλάθος, ήταν αυτό που λέμε, είδε φως και μπήκε. Μετά από μερικά χρόνια, σκληρής δουλείας και αφοσίωσης «κρατά» τον διακόπτη στον τομέα επεξεργασίας και μοντάζ. Σπούδασε Graphic Designer and advertising, εργάστηκε και συνεργάστηκε με διαφημιστικές εταιρείες και τηλεοπτικά κανάλια.

Σήμερα διατηρεί τη δική της επωνυμία με το όνομα «Motiongram», η οποία προσφέρει υπηρεσίες επεξεργασίας βίντεο, δημιουργία διαφημιστικών σποτ, γραφικών και κινουμένων γραφικών. Δεν επαναπαύεται ποτέ γι’ αυτό παράλληλα κάνει master στο EUCστον τομέα Νew Digital Media. Στο πολύ περιορισμένο, ελεύθερο της χρόνο, κρατά μια λίμα και λιμάρει τα νύχια της παρακολουθώντας Netflix. Όπως η ίδια δηλώνει αν δεν ήταν μοντέρ θα γινόταν σκηνοθέτης αφού πάντα προβλέπει τη συνέχεια οποιαδήποτε ταινίας ή τηλεοπτικής σειράς. 

Γιάννης Ιωάννου

Γιάννης Ιωάννου

Ίσως ο πιο ξεροκέφαλος, πεισματάρης, ΙΤ της Κύπρου! Τελειομανής και ερωτευμένος με τη δουλεία του, δεν αφήνει τίποτε να πέσει κάτω και να θέλει το OCD δεν τον αφήνει! Σπούδασε Management Information Systems, σήμερα εργάζεται στην 3CX αλλα ότι του δώσεις θα το κάνει.

Εκτός από απίστευτα καλός κομπιουτεράκιας είναι και πολύ καλός στο να ανεβάζει ρυθμούς γι’ αυτό το 2015 έκανε το χόμπι του επάγγελμα και δημιούργησε τη δική του ομάδα Djing, με όνομα «Professional Dj Services Cyprus» η οποία κατάφερε να ξεχωρίσει. Στον ελεύθερο του χρόνο (όσος μένει) παίζει φούτσαλ ή ψήνει σουβλάκια.

Οι συνεργάτες

Ramona Vlanti

Fashion Police

Ramona Vladi

Fashion Police

Olivia Constantinides

Makeup Artist

Olivia Constantinides

Makeup Artist

Izambella Christodoulou

Makeup Artist

Izambella Crhistodoulou

Makeup Artist