Ακομπλεξάριστες Κύπριες τηλεπερσόνες αποκαλύπτουν που ακριβώς έγινε η σύλληψη του μωρού τους εν καιρώ lockdown! (Photos)

gennitouria oopsnews

Η αλήθεια είναι πως εν καιρώ καραντίνας είχαμε αρκετά γεννητούρια στην Κυπριακή Showbiz και όχι μόνο. Πολλά ζευγάρια μοιράστηκαν μεταξύ τους περισσότερο χρόνο απ΄ ότι συνήθως και το αποτέλεσμα ήταν εμφανές με τις ανακοινώσεις εγκυμοσύνων να διαδέχονται η μία την άλλη. Το Oops.News φρόντισε να «τρυπώσει» για λίγο στα σπίτια γνωστών Κυπρίων για περισσότερες και πιο «καυτές» λεπτομέρειες για τις “καραντινάτες” εγκυμοσύνες. Εντελώς ακομπλεξάριστες Κύπριες Celebrities μας αποκαλύπτουν όχι μόνο πως αισθάνονται για τον ερχομό του παιδιού τους αλλά και σε ποιο ακριβώς μέρος του σπιτιού έγινε η σύλληψη μιας και βρισκόμασταν σε lockdown.

Μαριλένη Σταύρου – Ηθοποιός

«Αισθάνομαι τρισευτυχισμένη! Η σύλληψη του μωρού μας έγινε στο μπάνιο, ήταν ο μόνος τρόπος να μπορέσουμε να κλειδωθούμε ανενόχλητοι μιας και έχουμε ένα 6χρονο στο σπίτι. Αισθάνομαι λίγη ντροπή γιατί πλέον ξέρουν όλοι πως περάσαμε στην καραντίνα, είναι ζωντανά τα αποτελέσματα, (Αχαχαχαχ) αλλά η αλήθεια είναι ότι με παρηγορεί το γεγονός πως δεν είμαι είμαι η μόνη, εγέμωσε ο τόπος κοπελλούθκια! Σ’ αυτή τη δεύτερη καραντίνα είμαστε λεχώνες άρα δεν θα υπάρξει τρίτο παιδί».

Βαρβάρα Ζαχαρίου – Δημοσιογράφος – Πανελίστρια

«Η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή νιώθω άυπνη, κουρασμένη και έχω ενοχές που πρέπει να στερώ χρόνο από το πρώτο μου παιδί, τον Δημήτρη. Κατά τ’ άλλα καλά! Προσπαθώ να συνηθίσω με τα νέα δεδομένα. Μην περιμένεις να σου πω τα τετριμμένα, εννοείται πως αισθάνομαι ευλογημένη και πλήρης. «Αναγκαστικά» η σύλληψη του παιδιού μας έγινε στο σπίτι αφού είχαμε lockdown και δεν υπήρχε ανάλογη κατηγορία για να στείλω μήνυμα να ξεπορτίσω».

Χριστιάνα Θεοδώρου – Ηθοποιός

«Λόγω του ότι ήταν στη καραντίνα δεν μπορώ να θυμηθώ σε ποιο μέρος του σπιτιού έγινε ακριβώς ή σύλληψη. Πάντως ένα είναι το σίγουρο, ήταν μέσα ή έξω από το σπίτι. Σίγουρα όμως ήταν γύρω από το σπίτι (Αχαχαχχα). Πως αισθάνομαι για τον ερχομό του παιδιού μου; Είναι κάτι που δύσκολα μπορείς να περιγράψεις και γενικά να το εξηγήσεις. Ξαφνικά αποκτάς δυνάμεις Superwoman, για παράδειγμα μπορεί να βρίσκεσαι στη μια άκρη του σπιτιού και να αισθάνεσαι πως το μωρό είναι έτοιμο να βάλει τα κλάματα. Με ένα μόνο βλέμμα καταλαβαίνεις αν πεινάει, αν χρειάζεται μια αγκαλιά ή λίγο παιχνίδι. Αποκτάς ξαφνικά μια υπερδύναμη που μόνο η μάνα την έχει».

Έλενα Θεοδώρου – Δημοσιογράφος – Πανελίστρια

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη και ευλογημένη που έζησα το μεγαλύτερο θαύμα της ζωής, να φέρω στον κόσμο το πρώτο μου παιδί. Δεν έτυχε ποτέ ξανά να νιώσω τόση ευτυχία. Η σύλληψη έγινε στο σπίτι μας».

Εριλένα Πελαγία – Δημοσιογράφος – Ραδιοφωνική Παραγωγός

«Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που κατάφερα να ζήσω αυτό το θαύμα της ζωής γιατί πιστεύω μόνο αν το βιώσεις μπορείς να καταλάβεις. Η σύλληψη έγινε στο κρεβάτι νομίζω! (Αχαχαχα)».

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email