Κύπριοι celebrities αποκαλύπτουν με ποιο πρόσωπο θα έκαναν σύμφωνο συμβίωσης και γιατί! (Photos)

kiprioi simfono simviosis oopsnews

Σαν «βόμβα» έσκασε η «σοβαρότερη» είδηση της βδομάδας. ‘Όπως γράφεται και συζητιέται πολύ, ο Νίκος Μουτσινάς η Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης. Αυτό που γνωρίζαμε με σιγουριά είναι πως μεταξύ τους διατηρούν μια δυνατή φιλία και αν ισχύουν τα όσα έχουν γραφτεί ίσως με αυτό τον τρόπο να θέλησαν για δικούς τους προσωπικούς και μόνο λόγους, να «σφραγίσουν» κάπως έτσι τη σχέση τους.

Με αφορμή αυτό το γεγονός εμείς ρωτήσαμε γνωστούς Κύπριους με ποιο πρόσωπο από τον χώρο της Showbiz θα έκαναν σύμφωνο συμβίωσης!

Μιχάλης Σοφοκλέους

«Θα έκανα σύμφωνο συμβίωσης με την σεναριογράφο και ηθοποιό, Χριστιάνα Αρτεμίου για το λόγο ότι αυτομάτως θα εξασφάλιζα πολλούς ρόλους ανά πάσα στιγμή μιας και είναι γνωστή για την πέννα της, παράλληλα θα γινόμουν και συνεταίρος της στο «Κάρμα», μια σειρά σοβαρή όποτε ξαφνικά θα γινόμουν και παραγωγός του Καρμάτου και για να επισημοποιηθεί επιτέλους αυτός ο κρυφός έρωτας (αχαχχαχα)!»

Αντωνία Χαραλάμπους

«Σύμφωνο συμβίωσης θα έκανα μαζί με τον τραγουδιστή, Ερμογένη Σκιτίνη διότι δεν είναι πρίχτης δεν έχει πολλές απαιτήσεις και αν δεν θέλεις να του μιλήσεις δεν έχει πρόβλημα. Άρα η συμβίωση θα ήταν ομαλή. Αν θα ήθελα όμως να υιοθετήσω και μωρό θα επέλεγα τον σκηνοθέτη Κώστα Σιλβέστρο επειδή πιστεύω θα ήταν εξαιρετικός πατέρας.»

Χάρης Αριστείδου

«Σύμφωνο συμβίωσης θα υπέγραφα μαζί με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη για να μην βαριέμαι ποτέ βρε αδερφέ! (αχχαχαχα)»

Τζώρτζια Παναγή

«Μαζί με τον Νίκο Βέρτη φυσικά για πολλούς και διάφορους λόγους. Για να μου τραγουδά στο σπίτι και γενικά να εμπνέετε από εμένα και να γράφει τραγούδια, για να τον έχω 24ώρες το 24ώρο περίπου. Σίγουρα έτσι θα εξασφαλίσω πρώτο τραπέζι πίστα πάντα στο “YTON”! Και τα παιδιά μας θα είναι σίγουρα ταλαντούχα! (αχαχαχα)»

Φωτογραφία από το ¨οικογενειάκο¨ τους άλμπουμ!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email