Φοράς μάσκα; Kι όμως, μπορείς να την φλερτάρεις με τα μάτια! Διάβασε πως!

Young man in face mask using mobile phone, holding backpack, staring left amazed, standing against light blue background.
  1. Άνοιξε όσο περισσότερο μπορείς τις κόρες των ματιών σου και ανοιγόκλεισε τρεις φορές ρυθμικά τα μάτια σου, κάνε τα λεγόμενα γλυκά ματάκια, η οπτική επαφή είναι ότι σημαντικότερο για τη δημιουργία μιας νέας γνωριμίας.
  2. Μην κλείσεις μόνο το ένα μάτι είναι κλασικό και αναμενόμενο. Κλείσε το ένα μάτι και μετά από πέντε δευτερόλεπτα κλείσε και το άλλο σαν να θες της πεις χωρίς όμως να της το πεις «Τα μάτια μου για σένα είναι κομμάτια», αν δυσκολεύεσαι εξασκήσου και θα τα καταφέρεις, μην μείνεις με κλειστά μάτια για πολύ ώρα γιατί όλο και κάπου μπορεί να σκοντάψεις.
  3. Προσπάθησε να συγκεντρώσεις το βλέμμα σου στο δικό της και σκάσε ένα χαμόγελο έστω και αν φοράς μάσκα τα μάτια σου θα τα πούνε όλα.
  4. Κοίταξε τα χείλη της και ανασήκωσε τα φρύδια σου δυο φορές σαν να λες χωρίς όμως να το λες «θέλω να τα φιλήσω» και μην ανησυχείς το μήνυμα θα φτάσει μια χαρά.
  5. Εδώ θα χρειαστεί η λεγόμενη και εγγυημένη scan-ματιά δηλαδή θα «ρίξεις» το βλέμμα σου για 3.5 δευτερόλεπτα μέχρι να νιώσει ότι την κοιτάς και όταν πάει να σε κοιτάξει δες αλλού! Έτσι θα την κάνεις να παραμιλάει!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email