Χώρισες; Δες τι ακριβώς θα κάνει ο πρώην σου στο Instagram για να σε εξοργίσει!

pexels-designecologist-887353
  1. Η πρώτη και κλασική αντίδραση είναι το unfollow θα το κάνει για να σε πικάρει (για να σε εξοργίσει). Το κόλπο έπιασε και εσύ ήδη τρελάθηκες ή και όχι!
  2. Παρακολουθεί το profile σου (αν είναι public) αλλιώς έχει πρήξει τον κολλητό του και μπαινοβγαίνει στο λογαριασμό σου ασταμάτητα για να τον ενημερώνει (εννοείται) με screenshot φωτογραφίες για τα πάντα.
  3. Έχει μετρημένους τους followers σου και όταν αυξηθούν παθαίνει αμόκ, μεταμορφώνεται σε αστυνόμο Σαίνη και μέσα σε 10 λεπτά ξέρει και τι size παπούτσι φοράει αυτός που έκανες follow πριν από λίγο.
  4. Υπάρχει και η εκδοχή του τύπου «το παίζω coοl αλλά καίγομαι». Αυτός ο τύπος, βάζει άλλους να μπαίνουν στα stories σου και όλοι μαζί αναλύουν παρέα και η μάνα του, ακόμα και το νέο χρώμα στα νύχια σου.
  5. Εξιχνιάζει ένα προς ένα όλα τα άτομα που σου κάνουν like, μπαίνει στα profiles τους και περνά από «MOT» όλες τους τις φωτογραφίες.
  6. Κάνει like στις κολλητές σου για να σε εκνευρίσει και να σε προκαλέσει να του στείλεις μήνυμα. Άσε κάτω το κινητό δεν είσαι εσύ για τέτοια ανώριμα παιχνιδάκια.
  7. Ανεβάζει stories με γυναικεία πόδια για να δημιουργήσει ένα μυστήριο γύρω από εκείνον χωρίς να ξέρει ότι από τη φωτογραφία εσύ αυτό που θα προσέξεις περισσότερο είναι αν ταιριάζει με την γκαρνταρόμπα σου η γόβα της άλλης γυναίκας.
  8. Κάνει post φωτογραφίες τύπου GNTM και λέει στους φίλους του να του κάνουν σχόλια όπως είσαι άρχοντας, psss ποιος είσαι εσύ; μετά από εσένα το χάος! Κτλ..κτλ!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email